Managementul furiei
Ne pierdem cu firea, ridicăm tonul, spunem vorbe fără perdea, în barbă sau în gura mare, suntem aroganți, sarcastici, agresivi, isterici. Măcar o dată pe zi ne trimitem sinele scos din sărite la colț, iar el ne rânjește provocator scălâmbăindu-se.
Ne scuzăm că ni s-au tocit nervii, că ne-au slăbit frâiele în care am fost înhămați, hăt, demult, în vremea celor șapte ani de-acasă și care ne-au strunit o parte din viață să nu călcăm arătura sub copite nărăvașe.
Învățam egoismul odată cu trecerea timpului.
Pe măsură ce constatăm că nu mai avem timp, ni se duce și răbdarea pe apa sâmbetei.
Ne-am dori să putem schimba ceea
Hell’s Kitchen
Nu sunt un fan al emisiunilor culinare. N-am urmărit niciun show cu bucătari. Aș găti de plăcere, dacă nu aș face-o din obligație. Prințesa Margareta mărturisea odată că în week-end-urile de la Săvârșin se relaxează spălând vasele, dar tot MS mai spunea și că este convinsă că dacă ar fi nevoită să presteze zilnic această activitate, s-ar transforma într-o corvoadă.
Uneori, da, este o corvoadă să îți legi șorțul la sfârșitul unei zile de muncă și să îți sfărmi biata minte care ți-a mai rămas lucidă ca să incropești un meniu. Unul care poate fi apreciat, mestecat în cel mai bun caz, sau plimbat prin farfurie cu un aer perplex-dezgustat, situație
Recent Comments