Marilena Guduleasa

Nu prea ştiu de ce-ţi scriu. Simt că am mare nevoie de o prietenie căreia să-i încredinţez nimicurile ce mi se întâmplă…. Poate că îmi scriu chiar mie. (Antoine de Saint Exupery)

Sexul dupa divort

Kama-Sutra-13Sursa foto: Malika Favre

Foștii parteneri, fie că au fost căsătoriți sau doar cuplați o vreme care, în termeni specifici, se poate numi îndelungată, pur și simplu nu suportă ideea că unul din ei va face la un moment dat sex cu altcineva. Ce-i mai amuzant, că nici chiar atunci când mărul discordiei (din care le-a rămas o bucățică în gât) a fost taman adulterul, ei tot nu sunt pregătiți să facă față, nici măcar mental, filmului în care un altul (sau o alta) va fi beneficiarul prestațiilor amoroase ale vechiului tovarăș de așternut.

Nu cunosc prea multe persoane altruiste, care să se bucure că ex-ul “a mers mai departe”. În orice divorțat zace un Sherlock Holmes ratat, care culege indicii și din piatră seacă. Sunt răscolite conturile, mail-urile, luate la întrebări cunoștințele comune, manipulați prietenii să spună cu cine se întâlnește, cum arată, ce vicii ascunde cel care, în viziunea oricărui om de bun simț, nu poate fi decât un uzurpator.

“Îl avea dinainte”, concluzionează. “Nici nu s-au răcit bine cearceafurile pe partea mea de pat și-a și găsit cine să-i încălzească picioarele sub plapumă!”

Continuarea, pe Catchy.ro

Categories
Catchy

    One comment so far | Leave your own comment

  1. 1/13/2015 | 7:56 pm Permalink

    Eu cred ca atunci cand ai reusit sa te desparti de celalat si emotional&mental – nu doar fizic, nu te prea mai intereseaza viata lui. Adica nici nu te bucuri, nici nu te intristezi. Iar filmul acela mental privind prestatiile artistico-sexuale nu ruleaza – uite, fix acum, daca incerc sa-mi imaginez asta, nu-mi iese. Nu stiu daca se datoreaza vreunui sentiment de decenta sau indiferentei.
    Vestea buna e ca atunci cand te-ai vindecat de celalat, viata, inclusiv cea sexuala, chiar exista. Cu tot tacamul :)
    P.S. Nu stiu cum e la altii, dar mie, de fiecare data cand ma mut in alta inima/ minte si alt pat, am senzatia ca-mi pierd iar virginitatea. Parca iar mi se intampla totul ca si cand ar fi prima oara :)

    Respond to this comment

  2. Your email address will not be published. Required fields are marked *

    *



    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>